کسب در آمد

𝓢𝓐ℬ𝓐𝓦𝓔ℬ

هک اینستاگرام,هک تلگرام,هک وای فای,آموزش هک,آموزش های هک,هک جیمیل,آموزش کرک اکانت,آموزش هک اکانت,آموزش افزایش امنیت,افزایش امنیت,نرم افزار های هک,نرم افزار های کاربری,نرم افزار های کابردی,دانلود نرم افزار,دانلود برنامه,آموزش کار با برنامه,آموزش کار با,چیست؟,نفوز به سیستم,نفوذ به سیستم,نفوز به کامپیوتر,نفوذ به کامپیوتر,نفوز به گوشی,نفوذ به گوشی,هک گوشی,هک سیستم,امینت سیستم,امنیت گوشی,امنیت وبکم,هک وبکم,هک وایفای,هکر وایفای,دانلود کتاب هک,کتاب های کمیاب هک,sabaweb,saba-web,saba-web.ir,صباوب,صبا وب
DERAQOULA

DęЯǞqΦЦlǞ

𝓢𝓐ℬ𝓐𝓦𝓔ℬ

𝓢𝓐ℬ𝓐𝓦𝓔ℬ




    DERAQOULA

    💢 آنقدر از زندگي دلتنگ و دلگيرم
    😔(کــــــــــــــه)😔
    روز مرگ خود را جشن مي گيرم 💢


Last Comments

کاربران واتس آپ تنها تا 2 ساعت بعد از ارسال پیام می‌توانستند از قابلیت حذف پیام استفاده کنند که این محدودیت برای هر دو چت‌‌های خصوصی و گروهی وجود داشت. اما اگر بعد از این زمان کاربری بخواهد پیامی ‌را حذف کند چطور؟ آیا امکانی برای انجام این کار وجود دارد؟ بلع یک ترفند عالی برای این کار هست! یک وبلاگ‌نویس فرانسوی توانسته است باگی را در واتس آپ پیدا کند که به واسطه آن می‌توان بعد از حتی 2 ساعت هم پیام‌‌ها را حذف کرد آموزش استفاده از این باگ را در صباوب بخوانید.

یکی از قابلیت‌هایی که کاربران واتس آپ مدت‌ها منتظر آن بودند، قابلیت حذف پیام است، قابلیتی با نام Delete For Every One. این قابلیت هم اکنون برای هر دو سیستم عامل اندروید و iOS در دسترس است.

قابلیت حذف پیام به کاربران واتس آپ امکان می‌دهد که پیام‌‌های ارسالی خود در چت‌‌های خصوصی و یا گروه‌‌ها را که به اشتباه ارسال شده است، پاک کنند. بی‌اغراق می‌توان این قابلیت را یکی از بهترین قابلیت‌‌هایی دانست که طی این سال‌‌ها به واتس آپ اضافه شده است.

یک وبلاگ‌نویس فرانسوی توانسته است باگی را در واتس آپ پیدا کند که به واسطه آن می‌توان بعد از حتی 2 ساعت هم پیام‌‌ها را حذف کرد.

اما چگونه از این باگ استفاده کنیم؟ برای استفاده از این باگ تنها باید چند گام ساده زیر را طی کنید:

1- به بخش تنظیمات تلفن همراه خود بروید.

2- وای فای و داده‌‌های تلفن خود را غیرفعال کنید.

3- از بخش تنظیمات تلفن هوشمند، وارد بخش اپلیکیشن‌‌ها شوید.

4- اپلیکیشن واتس آپ را انتخاب کنید و گزینه Force stop را برگزینید.

5- دوباره به صفحه اصلی تنظیمات تلفن همراه برگردید.

6- گزینه Date & Time را انتخاب کنید.

7- تنظیمات اتوماتیک ساعت و تاریخ (Automatic date & time) را غیرفعال کنید.

8- حالا تاریخ و ساعت گوشی هوشمند خود را دقیقا به همان تاریخ و ساعتی تغییر دهید که پیام را ارسال کرده‌اید.

9- حالا دوباره برنامه واتس آپ را باز کنید و به سراغ پیام ارسالی خود بروید.

10- روی پیام ضربه بزنید و گزینه Delete را انتخاب کنید.

11- در کمال تعجب می‌بینید که هر دو گزینه Delete for me و Delete for everyone نمایش داده می‌شود!

12- حالا گزینه Delete for everyone را انتخاب کنید تا به جای پیام حذف شده عبارت This message was deleted نمایش داده شود بعد از کلیک روی گزینه نت خود را فعال کنید میبینید که پیام برای طرف هم پاک میشود.

به همین راحتی واتس آپ گول می‌خورد و می‌توانید حتی بعد از 2 ساعت هم پیام‌‌های دلخواهتان را از چت‌‌های خصوصی و یا گروهی پاک کنید. تنها این مسئله را در نظر بگیرید که پیام چند دقیقه دیرتر از شما، روی گوشی گیرنده حذف می‌شود.

    • DęЯǞqΦЦlǞ

Comments (۰)

There Are No Comments Yet
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی
(دوستان توجه کنید تا اطلاع ثانوی درگاه پرداخت وب غیر فعال میباشد)

(برای خرید محصول مورد نظر به ایدی تلگرام مراجعه کنید)


@DERAQOULA